Вътрешни болести

Превенция. Правилна диагностика. Адекватно лечение.

Специалистите от клиника Ветконсулт въз основа на споделеното от собствениците на заболялото животно ще отделят необходимото внимание за извършване на преглед, следящ отклоненията, ще направят оценка на състоянието, а информацията която предоставят стопаните може да бъде от решаващо значение за правилната диагностика и последващо лечение.

Надяваме се много от вас вече да са разбрали, че фразата „ще му мине като на куче” не е валидна и разбирате значимостта от своевременното водене на преглед за преодоляване страданието на вашия любимец.

Съвременната ветеринарна медицина предлага:

  • Експресни тестове за диагностика;
  • Ехография;
  • Рентгенография;
  • Електрокардиография;
  • Апаратура за кръвни анализи и биохимия, тъй като природата не е пощадила и нашите домашни любимци и те страдат в една или друга степен от всички болести, срещани при хората;
  • Ефективни обезболяващи методи, даващи възможност без стрес и болка да се извърши изследване и диагностика на травматични и болезнени процеси.

Доверете се на ветеринарните специалисти, когато става въпрос за профилактика, изследване, спешна лечебна намеса или поддържаща терапия.

При необходимост лекарят-терапевт ще предприеме консултация с тясно профилиран специалист: хирург - ортопед, кардиолог, офталмолог, дерматолог ...

Нашата цел е да бъдем в полза на здравето на вашите любимци!

vetkonsult.net  2008 - 2023 © All rights reserved Design and development Shop Online Ltd.